Je bent in goede handen

Als fysiotherapeuten hebben we veel kennis van het lichaam. Een behandeling in onze praktijk stabiliseert, vermindert of herstelt jouw klachten over je lijf en gewrichten.

Je kunt ons inschakelen als je last hebt van pijn bij bewegen of wanneer bepaalde bewegingen je lastig afgaan en zeker als dit soort klachten chronisch voorkomen. Eigenlijk zijn er duizend-en-één vragen en symptomen die we graag behandelen. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Je eerste contact met ons

Om een afspraak te maken kan je de praktijklokatie naar keuze bellen of je maakt gebruik van het patiëntenportaal. Hiermee kan online een afspraak maken: bij wie, waar en wanneer bepaal je helemaal zelf. Een mailtje kan natuurlijk ook.

Je hoeft niet eerst naar je huisarts of specialist. Je kan direct bij ons terecht zonder verwijzing. Er is alleen een verwijzing nodig wanner je geopereerd bent of andere langdurige zorg nodig hebt, zoals bij COPD, Parkinson of andere neurologische aandoeningen.

Je eerste afspraak

Kom je naar een eerste afspraak bij Jeroen Verschut Fysiotherapie dan is het van belang om een legitimatiebewijs en handdoek mee te nemen. Als je een verwijsbrief van de huisarts of specialist hebt, vergeet die dan niet mee te nemen naar ons eerste gesprek dat ongeveer een half uur duurt.

Indien je goed aangeeft wat je voelt en uitleg vraagt wanneer iets niet duidelijk is, kunnen we tot een optimaal resultaat komen. In onze praktijk nemen we voor het eerste consult goed de tijd. Een eerste consult duurt ongeveer 30 minuten en bestaat uit:

Een intakegesprek 

Dan een fysiotherapeutisch onderzoek 

En na het onderzoek bespreken we samen de fysiotherapeutische diagnose en de mogelijkheden bij behandeling. 

Aan de slag

Samen met jou gaan we aan de slag om je zo goed mogelijk te helpen. Dat kan in de behandelkamer of bij ons in de trainingsruimte. We kiezen graag voor een actieve aanpak. Met oefeningen en adviezen voor thuis, op het werk of voor je sport heb je zelf invloed op je klachten en herstel.

Zijn er later nog resterende beperkingen, dan worden deze tijdens of na de behandeling zichtbaar en geven we advies hoe je daarmee om moet gaan.

Wil je meer weten over onze aanpak, maak snel online een afspraak!

Maak direct een afspraak

Wil je een afspraak maken? We zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet bereikbaar, laat een voicemail achter. Je kunt je ook aanmelden via onze patiëntenportaal of stuur ons een e-mail.

© 2022 Jeroen Verschut Fysio. All rights reserved.