Manuele therapie
Manuele therapie

Als manueel therapeut ben je gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van patiënten met klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen. Binnen onze praktijk is manuele therapie één van de specialisaties. 

Manuele therapie

We zetten manuele therapie vooral in als je veel hoofdpijn hebt (specialisatie van Jeroen), pijn in je nek hebt of als je bijvoorbeeld je rug moeilijk kunt bewegen. Per klacht en patiënt bepalen we wat de meest effectieve methode is.

We werken met zogeheten ‘manipulaties’ door een snelle, korte beweging aan het gewricht te geven (vandaar ook de term Manuele therapie). Vaak hoor je een klikgeluid, daar komt de term ‘kraken’ vandaan. De beweging is pijnloos, patiënten geven aan dat het een beetje vreemd voelt. Als manueel therapeut leren we je met gerichte trainingsadviezen om je gewrichten met behulp van eigen spieren stabieler te maken en beter te laten bewegen.

Maak direct een afspraak

Wil je een afspraak maken? We zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet bereikbaar, laat een voicemail achter. Je kunt je ook aanmelden via onze patiëntenportaal of stuur ons een e-mail.

© 2022 Jeroen Verschut Fysio. All rights reserved.