Bekkenfysiotherapie

Wat is bekkenfysiotherapie?

Bekkenfysiotherapie is een vorm van fysiotherapie, gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van functiestoornissen en klachten binnen het gehele gebied van buik, bekken en lage rug bij zowel vrouwen, mannen als kinderen.

Mocht je een klacht hebben in het bekkengebied dan is die waarschijnlijk niet van gisteren, maar loop je er al maanden of jaren mee. Het kan te maken hebben met plassen, ontlasten, seksualiteit, verzakkingen, irritatie, ontsteking en pijn.

Een fysiotherapie behandeling hoeft niet lang te duren. Het is een kwestie van intensieve aandacht voor een nogal onbekend en moeilijk lichaamsgebied, voor een beperkte tijd, maar vrijwel altijd met een geweldig goed resultaat. Vanuit onze praktijk is Harmke van der Weijden dé specialist op dit onderwerp, maak gerust een afspraak.

Maak direct een afspraak

Wil je een afspraak maken? We zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet bereikbaar, laat een voicemail achter. Je kunt je ook aanmelden via onze patiëntenportaal of stuur ons een e-mail.

© 2022 Jeroen Verschut Fysio. All rights reserved.