Corona revalidatie

REVALIDATIE NA CORONA

We zijn open! 

  Revalidatie na Corona

  Wij hebben ons gespecialiseerd in de revalidatie voor patiënten, die na besmetting met het COVID-19 virus (Corona) klachten houden, zoals vermoeidheid, je conditie is verslechterd, je hebt minder kracht in de spieren, benauwdheid bij inspanning, ervaart problemen met hervatten bezigheden of sport of andere klachten.

  Onze fysiotherapeuten hebben aanvullende scholing gedaan en hebben de meest actuele kennis. Indien nodig hebben we overleg met je huisarts, longarts, diëtiste of andere zorgverlener. Zodat je zo snel en optimaal mogelijk hersteld.

  Maar iedereen is anders en reageert anders op het Corona-virus en kunnen de klachten per persoon enorm verschillen. Daarom kijken we, samen met jou, naar uw mogelijkheden en bespreken je einddoel.

  Wacht niet te lang, want hoe eerder je start, hoe meer je weet over wat je wel en niet kan doen. Want we weten dat niks doen geen optie is en te veel doen alleen maar het herstel vertraagd. 

  Veel mensen denken dat je alleen kan starten met je revalidatie als je in het ziekenhuis gelegen hebt, maar dat is niet waar. Iedereen die klachten houdt na besmetting kan starten bij de fysiotherapeut. Of je klachten nu heel ernstig zijn of mild, maak gebruik van de mogelijkheid tot revalideren!

  Wordt de revalidatie vergoed?

  Gelukkig wel, maar je hebt een verwijzing van je huisarts of specialist nodig.

  De behandelingen worden vergoed door de zorgverzekering vanuit het basis pakket. In eerste instantie maximaal 50 behandelingen (indien nodig). Als het nodig is, kan er eenmalig een verlenging van de fysiotherapie aangevraagd worden. Heb je nog vragen stel je dan gerust aan ons of aan je zorgverzekeraar.

  Maak direct een afspraak

  Wil je een afspraak maken? We zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet bereikbaar, laat een voicemail achter. Je kunt je ook aanmelden via onze patiëntenportaal of stuur ons een e-mail.

  © 2022 Jeroen Verschut Fysio. All rights reserved.