Revalidatie
Revalidatie

Stapje voor stapje!

Revalidatie

De letterlijke betekenis van revalidatie is weer valide worden na een ongeval of medische ingreep. Dat is vaak onwennig en eng. Je moet weer gaan bewegen na zoiets ingrijpends als een operatie of ongeluk. Wij helpen je graag om in een verantwoord tempo weer in beweging te komen.

Je kunt bij ons bijvoorbeeld revalideren na een knieoperatie, een beroerte of andere indicaties. Vaak al snel na het ontslag uit een revalidatiecentrum of ziekenhuis. We bieden in combinatie met vooruitstrevende apparatuur de grootste kans op een voorspoedig herstel.

Laat je testen op valrisico!

De juiste lichaamsbeweging en andere maatregelen kunnen de kans op vallen voorkomen of verkleinen. Ouderen die zich goed voelen, denken vaak dat meer beweging en extra maatregelen voor hen nog niet nodig zijn. Ouderen die wat slechter ter been zijn, zien er vaak tegenop om meer te bewegen. Zeker als ze al eens gevallen zijn. Ook weten veel ouderen niet welke mogelijkheden er zijn en welk prijskaartje daaraan hangt!

Download hier onze informatie en test snel of je valrisico loopt.

Maak direct een afspraak

Wil je een afspraak maken? We zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet bereikbaar, laat een voicemail achter. Je kunt je ook aanmelden via onze patiëntenportaal of stuur ons een e-mail.

© 2022 Jeroen Verschut Fysio. All rights reserved.