Hoofdpijn
Hoofdpijn

Hoofdpijn en een pijnlijke nek. Daar wil je vanaf!

.

Hoofdpijn

Hoofdpijn is een veelvoorkomende klacht en kan behoorlijk belemmerend zijn bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. We kijken samen om welke soort hoofdpijn het gaat, bijvoorbeeld spierspanningshoofdpijn, tension type headache of pijn vanuit de nek en/of migraine.

Vaak zijn vooral de nekwervelkolom en de nekspieren bepalend voor hoofd- of nekpijn. Regelmatig heeft de schouder of het kaakgewricht ook invloed op je klachten. Verkeerde houding, je werkzaamheden of spanningen kunnen ook je klachten verergeren. Samen met jou kijken we wat er speelt en hoe we daar het beste mee om kunnen gaan.

Onze behandelingen bestaan vaak uit een combinatie van manuele therapie, en stabiliserende en spierkrachtversterkende oefentherapie. Ook leggen we je uit waardoor je klachten kunnen ontstaan en jezelf daar het beste mee kan omgaan.

Indien nodig werken we hierbij graag samen met huisartsen, neurologen en andere zorgverleners uit de Hoeksche Waard.

Maak direct een afspraak

Wil je een afspraak maken? We zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet bereikbaar, laat een voicemail achter. Je kunt je ook aanmelden via onze patiëntenportaal of stuur ons een e-mail.

© 2022 Jeroen Verschut Fysio. All rights reserved.