Praktijkovername

Praktijkovername

Fysiotherapie is een prachtig vak en voor mensen kunnen wij veel betekenen. Maar het zorglandschap is aan steeds snellere veranderingen onderhevig en dat maakt het er niet altijd makkelijker op. Zowel van de zorgprofessional als ondernemende praktijkeigenaar wordt er steeds meer van je verwacht.

De beste zorg en ontzorgen. Onze intentie is om voor de patiënt de beste en passende fysiotherapeutische zorg te kunnen bieden, waarin de hulpvraag van de patiënt centraal staat. Dit realiseren we door goede scholing van de therapeuten en de praktijken goed en netjes te hebben ingericht. Ook ontzorgen we de therapeut zoveel mogelijk door een goed en gedegen administratiesysteem, ondersteund door verschillende applicaties. En wordt de niet-patiënt gebonden administratie waar mogelijk door onze mensen van de administratie gedaan. Rust door duidelijke arbeidsovereenkomsten. Respect voor de geschiedenis van de praktijk, spreekt voor zich.

We staan open voor innovatie als het ondersteunend is voor de patiënt of therapeut.

De praktijk is de laatste jaren flink gegroeid. Mooie locaties en leuke enthousiaste collega’s erbij. En nieuwe uitdagingen gaan we niet uit de weg. Denk je erover om je praktijk te verkopen of ben je op zoek naar een andere manier van samenwerken? We vertellen je graag over onze ervaringen.

Onze voorkeur gaat uit naar praktijken in de Hoeksche Waard, Albrandse Waard, Barendrecht en Ridderkerk. Maar ook in de gemeente Moerdijk en Goeree-Overflakkee.

Kopje koffie of thee doen?

We komen graag met je in contact om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Neem gerust en uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons op.

© 2022 Jeroen Verschut Fysio. All rights reserved.