Onze partners

Onze partners

Hier ruimte voor een korte passende tekst. Hier ruimte voor een korte passende tekst. Hier ruimte voor een korte passende tekst.

Wij zijn een pluspraktijk!

Wij zijn pluspraktijk! Pluspraktijken zijn fysiotherapiepraktijken, die niet alleen voldoen aan de kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar een stapje verder gaan. Een Pluspraktijk onderscheidt zich door een laag behandelingsgemiddelde en heeft de kwaliteit inzichtelijk gemaakt.  We hanteren ruimere openingstijden, dus zijn ook geopend in het weekend en ‘s avonds. Binnen 48 uur kun je starten met de behandeling. Alle therapeuten zijn goed opgeleid en behandelen volgens de nieuwste inzichten.

Traumanetwerk Ikazia ziekenhuis Rotterdam

Samen met de chirurgen van het Ikazia Ziekenhuis nemen wij deel aan het traumanetwerk. Elke maand is er overleg met de chirurgen over uw operatie en behandeling. Zo kunnen we complicaties in een vroeg stadium voorkomen en zal uw herstel spoedig verlopen. Alle  fysiotherapeuten hebben daarvoor een speciale opleiding traumatologie gevolgd. Vanuit de praktijk nemen Pim Boertje en Jeroen Verschut deel aan het traumanetwerk. 

COPD Netwerk Numansdorp

Samen met apotheek Numansdorp, de longarts van Ikazia ziekenhuis, de longverpleegkundige van de huisartsen en de diëtiste zorgen we dat de zorg rond alle patiënten met COPD (longaandoening) goed op elkaar wordt afgestemd om de klachten zo beperkt mogelijk te houden. Doordat we regelmatig overleg hebben zijn de lijnen kort en wisselen we veel kennis uit. De praktijk wordt vertegenwoordigd door Jerry van Bergen

Wij zijn trots op onze partners!

© 2020 Jeroen Verschut Fysio. All rights reserved.