Jerry van Bergen

"Innovatie en e-health mogelijkheden voor de fysiotherapie ontwikkelen, daar word ik blij van!"

Gespecialiseerd in:

  • Claudicatiotherapie
  • COPD-training
  • Fysiotherapie
  • Revalidatie

Geboren in 1985, opgegroeid en nu nog wonend in de Stad a/h Haringvliet. Ik  ben een actieve speler bij voetbalvereniging S.N.S en klim af en toe op de fiets. Voor mijn vereniging behandel ik met veel plezier de sportblessures.

Na mijn havo heb ik de studie fysiotherapie doorlopen en groeide mijn interesse voor de gezondheid van medewerkers in bedrijven. Mijn vervolgopleidingen en nascholing heb ik daarop afgestemd. Tijdens mijn studie liep ik stage bij Jeroen Verschut waarna ik sinds 2008 fulltime bij deze mooie praktijk ben gaan werken.

Ik verwacht binnenkort mijn master-opleiding Manuele Therapie af te ronden. Diverse nascholing- en master-opleidingen stellen mij in staat de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en fysiotherapie te volgen en met deze kennis patiënten up to date te behandelen. Ik houd ervan om innovatieve oplossingen voor de fysiotherapie te ontwikkelen. Denk daarbij vooral eens aan e-health zoals het volgen van een beweegprogramma en tegelijkertijd je eigen voortgang online bijhouden en afstemmen!

Net als Jeroen ben ik ook een enthousiaste (stage)-begeleider voor studenten die bij ons een periode komen werken.

BIG registernr.: 59066012104

© 2020 Jeroen Verschut Fysio. All rights reserved.