Jeroen Verschut

“Mensen met nek en hoofdpijn behoren tot mijn specialisme!”

Gespecialiseerd in:

  • Fysiotherapie
  • Hoofdpijnen en revalidatie
  • Manuele therapie
  • Sportfysiotherapie

Welkom! Als naamgever en eigenaar van de fysiotherapiepraktijk Jeroen Verschut geef ik je hier een korte inkijk in mijn leven.

Ik ben Jeroen Verschut, getrouwd met Nicoline Verschut en we wonen met ons gezin in Numansdorp. In 1992 ben ik afgestudeerd aan de Rotterdamse Academie voor Fysiotherapie, waarna ik de opleiding sportfysiotherapie in 2004 en de Master Manuele Therapie in 2008 voltooide.

Ik vind fysiotherapie een prachtig vak dat ik al jaren met veel plezier uitoefen. Het geeft veel voldoening om patiënten met diverse klachten, van eenvoudig tot complex, weer te laten bewegen. Omdat ik vroeger zelf vaak door hoofdpijn werd geplaagd en dus uit ervaring weet dat hoofdpijn erg belemmerend kan zijn in het dagelijks leven, heb ik daar mijn specialisme van gemaakt. Mensen met nek-en hoofdpijn zijn bij mij aan het goede adres!

Daarnaast ben ik actief geweest als bestuurslid bij coöperatie FysioDordt met als doel de fysiotherapeutische zorg in de Hoeksche Waard te optimaliseren. En voor de beroepsgroep, het KNGF, ben ik werkzaam geweest in de Commissie Beheer Belegde Middelen. Ook ben ik bijna 10 jaar lid geweest van de beleggingsadviescommissie van St. Pensioenfonds voor Fysiotherapeuten.

Wanneer je als student fysiotherapie naar onze praktijk komt, zul je mij als stagebegeleider treffen. In mijn vrije tijd ga ik vooral graag wandelen of loop soms hard, klus wat aan het huis en lees mooie boeken.

BIG registernr.:  69038737604

© 2022 Jeroen Verschut Fysio. All rights reserved.