Harmke van der Weijden

"De grote diversiteit aan mensen maakt fysiotherapie zo boeiend!"

Gespecialiseerd in:

  • Bekkenfysiotherapie
  • Fysiotherapie

Ik ben Harmke van der Weijden en woon met man en kind buiten de Hoekse Waard. Sinds 1987 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Het vertrouwen krijgen, contact maken en mensen coachend kunnen helpen, vind ik mooi aan dit vak. Na een korte periode van werkzaamheden in de grote steden kwam ik uiteindelijk in 1990 voor “tijdelijk” (dacht ik) in de Hoeksche Waard (Maasdam en Heinenoord) werken, hetgeen in de tijd mijn hart heeft gestolen. De dorpscultuur, mentaliteit, diversiteit, korte lijnen met de artsen, verloskundigen, thuiszorg etc., spreken me tot op heden bijzonder aan. Het is dan ook wat langer geworden…

Naast mijn werk ben ik graag buiten en hou ik van de zee, het strand, tennissen, zwemmen, zeilen en in de winter skiën. Tevens dans en schrijf/dicht ik op zijn tijd. 

Ik realiseer me dat het bekkengebied een intiem en kwetsbaar gebied is. Iemand kunnen helpen met de basale dingen waar de meeste mensen niet graag over praten maar wat een stoorzender of een enorme beperking in hun leven kan betekenen, ervaar ik als enorm dankbaar werk. Als plassen, poepen en seks niet meer vanzelf gaat of klachten oplevert als moeite, pijn, vaak gaan, verlies etc. kan bekkenfysiotherapie iets voor je betekenen. Bekkenfysiotherapie kan in veel gevallen tot goede resultaten of adviezen leiden, voor vrouwen, mannen en kinderen. Zit je met een probleem op dit gebied? Loop er niet onnodig lang mee rond maar maak een afspraak!

BIG registernr.: 39035460204

© 2022 Jeroen Verschut Fysio. All rights reserved.