Hoofdpijn

Hoofdpijn, nek- en rugpijn…
Daar wil je vanaf!

Hoofdpijn is een zeer veel voorkomende klacht die even zoveel verschillende oorzaken kan hebben. Twintig procent van alle Nederlanders heeft minstens één keer in de week hoofdpijn.
Er zijn verschillende soorten hoofdpijn die vaak goed te behandelen zijn door een manueel therapeut.
 
Samen kijken vooraf goed welke soort hoofdpijn je hebt en of het behandelbaar is. Als je nog nooit bij de huisarts geweest bent voor je hoofdpijn, is het raadzaam dit als eerste te doen.

Behandeling hoofdpijn

Aangezien een manueel therapeut vaak actief je bovenste nekwervels manipuleert, vragen we vooraf je goedkeuring. In mooie termen, je tekent een Informed Consent, waarmee je aangeeft de risico’s van behandelen te begrijpen.

Onze behandelingen bestaan uit een combinatie van manuele therapie, en stabiliserende en spierkracht-versterkende oefentherapie. Tijdens de behandelperiode kijken we samen naar je klachten en het effect van de behandelingen.

Indien nodig werken we hierin graag samen met huisartsen, neurologen en andere zorgverleners uit de Hoeksche Waard en regio Rijnmond.

Maak direct een afspraak

Wil je een afspraak maken? We zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet bereikbaar, laat een voicemail achter. Je kunt je ook aanmelden via onze patiëntenportaal of stuur ons een e-mail.

© 2022 Jeroen Verschut Fysio. All rights reserved.