Pijnklachten, wij helpen snel en goed!

Fysiotherapie Maasdam

In onze praktijk in Maasdam staan onze fysiotherapeuten vijf dagen in de week voor u klaar. We werken met de meest moderne technieken en apparaten om u snel weer klachten vrij te krijgen. Of het nu gaat om sport gerelateerde klachten, ouderdomsklachten of door een verkeerde werkhouding, wij helpen u ervanaf. Gewoon in de Hoeksche Waard.

Snel pijn vrij!

Pijnklachten, zoals  rugpijn of spierpijn kunnen u behoorlijk beperken bij uw dagelijkse activiteiten. In de meeste gevallen kunnen we u helpen om pijn vrij te zijn of de pijn zo veel mogelijk te verlichten. We hebben diverse fysiotherapeuten in dienst gespecialiseerd in:

fysiotherapie

sportfysiotherapie

bekkenfysiotherapie

etalage benen

geriatrische fysiotherapie

revalidatie

Voorkom erger, maak nu een afspraak!

Pijn sluipt er soms langzaam in. U heeft pijn, maar het is net niet erg genoeg om er wat aan te doen. Of u komt de dag wel door met pijnstillers. Maar pijn is een waarschuwing van uw lichaam dat er iets niet goed is. Tijd om er wat aan te doen.

Vaak kunnen we, door tijdig en adequaat ingrijpen, een operatie voorkomen. Nu kost het u slechts een half uur, als u onder het mes moet bent u langer uit de running. Onze specialisten staan klaar. Misschien kunt u vandaag nog terecht!

We helpen u snel bij revalidatie

Heb je een blessure opgelopen of bent u herstellende van een operatie? Wij helpen u er weer bovenop, zodat u in no time uw dagelijkse bezigheden weer kunt oppakken. We behandelen veel mensen en hebben hierbij extra aandacht voor:

longtraining (COPD)

hoofdpijn klachten

rug- en nekklachten

revalidatie

sportblessures

In 4 stappen zonder pijn*

* Niet iedere aandoening kunnen wij 100% pijn vrij krijgen. Dan kan geen enkele fysiotherapeut.
In die gevallen helpen onze behandelingen altijd om de pijn te verlichten.

Stap 1

Bel of mail ons voor een afspraak

Stap 2

Binnen 24 uur kunt u terecht

Stap 3

Bij de intake onderzoeken we uw klachten en zetten een behandelplan op

Stap 4

We behandelen u periodiek in overleg naar pijnvrij*

Jeroen Verschut Fysio is de afgelopen 12 maanden door ruim 290 patiënten gereviewd. Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. Bekijk hier alle beoordelingen.

Maak direct een afspraak

Wilt u zo snel mogelijk geholpen worden, of eerst telefonisch overleggen over uw klachten?

Neem dan direct telefonisch contact op met een van onze fysiotherapeuten via onderstaand telefoonnummer (of via een bericht). Zij kunnen u precies vertellen wat de mogelijkheden zijn en hoe snel we u kunnen behandelen.
Telefoon: 078-6763147

Locatie Maasdam
Raadhuisstraat 35
3299 AP Maasdam
Telefoon:  078-6763147
E-mail: info@jeroenverschut.nl
Bekijk de andere locaties

Stuur ons een bericht

© 2022 Jeroen Verschut Fysio. All rights reserved.