Fysiotherapie
Heinenoord
wordt...

... Fysiotherapie Jeroen Verschut!


Er waren maar twee korte gesprekken voor nodig om de knoop door te hakken.
We kennen elkaar al jaren en regelmatig werd er onderling al doorverwezen, voor bijvoorbeeld een echo bij Rob Rook. “De zorg is enorm aan veranderingen onderhevig en ondernemen in de fysiotherapie is nog nooit zo uitdagend geweest,” aldus Jeroen Verschut.

Rob Rook, eigenaar van de praktijk in Heinenoord wil gewoon weer lekker werken. Geen zorgen over de contracten met zorgverzekeraars of gedoe met alle administratie. “Het geeft mij rust en ik kan mij weer volledig richten op wat ik heel graag doe: behandelen,” verteld Rob. “Vandaar de overdracht. Jeroen houdt van uitdagingen en is ondernemend genoeg om mooie aanvullingen in de praktijk te realiseren,” zegt Rob. “We hebben al drie praktijklokaties, waarvan twee in Numansdorp en eentje in Maasdam en nu ook in Heinenoord. Zo kunnen we onze patiënten nog beter van dienst zijn, omdat we nu nog meer expertise in huis hebben,” vult Jeroen aan.

Het team in Heinenoord blijft hetzelfde en daarmee de gezichten vertrouwd. “Maar nu al wat extra! Zo maken we gebruik van MijnZorgApp, waarin iedereen zijn of haar afspraken kan inzien, verplaatsen of maken. In deze app kunnen we ook oefeningen voor thuis aanbieden,” vertelt Jeroen trots.

We staan garant voor een warm welkom, goede fysiotherapeuten met de nieuwste kennis, verschillende specialisaties en er is altijd wel ergens een plekje in de agenda!

Vanaf 1 januari 2023 is de nieuwe naam een feit!

Maak direct een afspraak

Wil je een afspraak maken? We zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar. Zijn wij niet bereikbaar, laat een voicemail achter. Je kunt je ook aanmelden via onze patiëntenportaal of stuur ons een e-mail.

© 2022 Jeroen Verschut Fysio. All rights reserved.